13.12.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Noen av våre samarbeidspartnere

Åge Sten Nilsen
Åge Sten Nilsen
Åge Sten Nilsen

Samarbeidet med Åge, kanskje beste kjent som «Glam» i MGP-bandet Wig Wam, startet da han var gjesteartist på vår høstkonsert i 2010. Vi fant umiddelbart tonen, og siden pressen i tillegg mente at konserten var en av våre aller beste, bestemte vi oss umiddelbart å fortsette samarbeidet. Sammen med SSB får Åge vist at han er en herre med mange talenter og et utrolig stemmemateriale. Og vi får vist at vi behersker langt mer en det tradisjonelle storbandrepertoaret.

 

Yngvar Numme
Yngvar Numme
Yngvar Numme

Frontmann i Dizzy Tunes gjennom en generasjon, soloartist og regissør av show for et stort antall norske toppartister – det er Yngvar Numme i et nøtteskall. Vi har samarbeidet med Yngvar ved events for norske bedrifter og som backingband under hans konserter, bl.a. i Gamle Logen i Oslo.  Flere nye samarbeidsprosjekter står på trappene ...

 

 

 

Majken Christiansen
Majken Christiansen
Majken Christiansen

Majken er en uhyre profesjonell sceneartist og vokalist som både leder sitt eget band i Danmark og etterhvert også har skapt seg et navn i Norge. Vi har vært Majkens «norske storband» siden vår første konsert sammen på Oslo Jazzfestival i 2006.
Hun var med oss til Finland i mai 2007, og vi har store planer også videre fremover.

 

 

Kari Svendsen
Kari Svendsen
Kari Svendsen

Vårt samarbeid med «Kari med banjo’n» er ganske ferskt. Hun har nettopp kommet ut av skapet som jazzsanger, bl.a. med det meget lovende unge tradbandet Jazzin’ Babies. Men vi var de første som lokket henne utpå med standardlåter og storband. Det skjedde i Kulturhuset Rådhusteatret på Ski 18. november 2007.

 

 

Frode Kjekstad
Frode Kjekstad
Frode Kjekstad

Er en fullblods jazzgitarist som har spilt siden han var 14 og har grundig skolering fra Norges Musikkhøgskole. Frode har allerede skapt seg et internasjonalt navn og jobbet med stjerner som Diane Schuur, Johnny Griffin og Don Menza. Han spiller i den klassisk amerikanske tradisjonen etter folk som Wes Montgomery og Kenny Burrell. Dessuten skriver han flotte låter og glimrende storbandarrangmenter, som vi i Ski har fått gleden av å prøve oss på – bl.a. på Oslo Jazzfestival i 2007.

 

Anne Mette Steinsholt
Anne Mette Steinsholt
Anne Mette Steinsholt

Anne Mette er Ski Storbands faste vokalist på «dansejobber». Hun har bakgrunn som musikkpedagog, bassist i danseorkestre, fiolinist i symfoniorkestre og jazzvokalist – og har vært sangsolist med en lang rekke band i inn- og utland; bl.a. John Bevan Big Band, Oslo Big Swing, Foten Swing Bryggeri og Coolit. Anne Mette har også hatt oppdrag for radio/TV og vært med på flere plateinnspillinger. Hun bygger sitt repertoar fra ”The Great American Songbook” og har Frank Sinatra som sitt ultimate idol når det gjelder storbandvokalister. Andre forbilder og inspirasjonskilder er Ella Fitzgerald, Eydie Gormé, Doris Day, Steve Lawrence og Nat King Cole.


Kopperud Kulturproduksjon 

er et management- og eventbyrå som også gjør egne scene- og TV-produksjoner.
Selskapet har eksistert siden 2004 og har bookingavtaler med kjente artister som bl.a. Yngvar Numme, Tor Erik Gunstrøm og Bjelleklang. KKP har ansvar for samarbeidsprosjektene mellom Yngar Numme og Ski Storband. Vår kontaktperson hos KKP er daglig leder Egil Kopperud.
Selskapet kan kontaktes via nettsidene www.kulturproduksjon.com, på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. , over telefon 908 50 401, eller pr. brev til Kopperud Kulturproduksjon AS, Postboks 468, 2001 Lillestrøm.

 

Arrangement Oslo AS / Oslo Fjordcruise AS (AOSLO)

AOSLO er spesialister på eventarrangementer med underholdningsinnslag.
AOSLO tilbyr også båtturer på Oslofjorden, og disponerer en flåte på mer enn 10 fartøyer med kapasitet opp til 250 passasjerer - moderne cabin cruisere, redningsskøyter og veteranbåter. Selskapets styreformann og daglig leder, Dag Eriksen, er selv musiker med bakgrunn fra en lang rekke revy- og teaterensembler.

Ski Storband kan vise til et langvarige samarbeid med Dag; ikke bare som oppdragsgiver, men også som solist og medlem av sangkvartetten Fire Fyrer.

Arrangement Oslo AS og Oslo Fjordcruise AS kan kontaktes via nettsidene;
www.aoslo.no / www.oslofjordcruise.no på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den. / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
eller på telefon 22404500.

Postadresse: Oslo Fjordcruise AS, Akershusstranda 30, 0150 Oslo.