12.11.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Et foreløpig toppunkt!
Skrevet av Rolf Karlstrøm   

Image
Foto: Vegard Hammer
De tre konsertene med Eric Alexander (tenorsax) og Frode Kjekstad (gitar) som frontfigurer, blir av sakkyndigheten – inkluderte bandets leder, Biørn Barlo – musikalsk sett betegnet som kanskje det beste Ski Storband noen gang har levert.
     Fra start til mål har konsertserien fått all den positive oppmerksomhet vi kunne ønske oss både fra jazzmiljøet, media og publikum.
     Allerede etter åpningskvelden på Lancelot i Asker kunne vi slå fast at dette skulle bli noe helt spesielt: Stinn brakke, formidabel respons fra publikum og masser av godord fra kritiske eksperter – som f.eks. NRKs jazzredaktør Erling Wicklund.
    Konsert nr. 2 i Kolben viste at det var mulig å nå enda høyere – til stor glede for et tallrikt hjemmepublikum.  
    Og under den avsluttende gig’en på Hr. Nilsen hadde tryggheten på repertoaeret og samspillet med de to internasjonale toppsolistene satt seg så godt, at vi fikk tilbakemeldinger som "den beste storbandkonserten i klubben noen sinne".  
    At både Eric og Frode var mer enn fornøyde med bandet, gleder oss ikke mindre. Det er ikke helt usannsynlige at en av verdens beste tenorister snart er tilbake for nye konserter med Ski Storband.

Se også Storfint mai-besøk på Lancelot, Kolben og Herr Nilsen.