12.11.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Lullaby of the Leaves …med en touch av jul
Skrevet av Tor Grefsgård   

Ski Storband med Majken Christiansen og Hildegunn Øiseth

Ski Storband inviterer igjen til høst- og julekonsert. I år kan bandet lokke med en kombinasjon av erkenorsk jazz med islett av folkemusikk og dansk dynamitt!
     Hildegunns og Majkens meritter kan man studere nærmere under, men stikkord som lyrisk jazztrompet, heftig scatsang, trolsk bukkehorn, melodiøse folkemusikktemaer, danske yndigheter, dansk dynamitt, søte julesvisker, tradisjonsrike juletoner med ny vri, samstemte kvinneduetter - alt med skreddersydd storbandbakgrunn! Dette burde appellere til et trofast publikum!
     Gå ikke glipp av høstens konsertbegivenhet med Ski Storband, Majken Christiansen og Hildegunn Øiseth – kom og hør!

Rådhusteatret, Ski, lørdag 23. november kl. 19.00.
Konserten ledes av bandets faste musikalske leder, Biørn Barlo.

Hildegunn
Hildegunn Øyseth
Hildegunn Øiseth

Bukkehorn, trompet, komponist

Trompetisten Hildegunn Øiseth var i perioden 1990 til 1999 ansatt i Bohuslän Big Band i Göteborg, svensk profesjonelt storband i europeisk toppklasse. Etter dette flyttet hun fra Sverige til Cape Town i Sør-Afrika hvor hun livnærte seg som frilansmusiker. Nå er Hildegunn tilbake i Norge og turnerer mye med Rikskonsertene, hun spiller fast i gruppa Nordic Beat, og er også ofte å høre med Trondheim Jazzorkester, Norges kanskje ypperste profesjonelle jazzensemble i det store format. Hun har også vært på flere musikalske reiser til Asia og Midtøsten hvor hun brakte med seg norske tradisjonsinstrumenter som bukkehorn og neverlur.
I 2009 ga Hildegunn ut platen Hildring hvor hun spiller sin egen musikk på bukkehorn. Hun har også gitt ut soloplaten Stillness hvor hun spiller trompet.

Majken
Majken Christiansen
Majken Christiansen

Vokal

Majken synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være én av inpirasjonskildene. Men Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk, og uansett hva hun synger, så fortolker og formidler hun med varme, ærlighet og overbevisning.
De siste 15 årene har Majken vært Københavns mest populære swingjazzsangerinne. Hun har gjort utallige konserter i Danmark, har spilt inn flere plater og har fått egen dansk fanklubb! Siden 2001 har hun bodd i Oslo, er gift med trommeslager og produsent Torstein Ellingsen. I Norge har hun bl.a. turnert mye for Rikskonsertene – også i produksjoner sammen med Hildegunn Øiseth. Majken har også samarbeidet med flere artister og band; Bodil Niska, Georg Reiss, Kåre Conradi og Christiania 12 for å nevne noen.
De siste 10 årene har Majken sunget med Ski Storband i flere brylluper, på dansejobber og konserter. Hun har vært med oss til Finland i 2007 og (selvsagt) Danmark i 2010, og hun var med som vokalist på Ski Storband sin CD Ski Loves You … Madly i 2009.