12.11.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Ella & Buddy i 100! - fredag 28. april kl. 19:30, Pinsekirken Salen
Skrevet av Pål Vinland   

Majken Christiansen
Majken Christiansen

Storbandcafé - Ella & Buddy i 100!

Fredag 28. april, kl. 19:30
Pinsekirken Salen, Ski sentrum

Inngang kr. 150,- - kjøpes i døren

I 2017 ville både Ella Fitzgerald og Buddy Rich ha fylt 100 år – og vi markerer dette med en storbandcafé dedikert til deres mest kjente låter, og kanskje en og annen ikke fullt så kjent! Med oss har vi en av Ella Fitzgeralds beste tolkere i denne delen av verden; Majken Christiansen. Vår Buddy Rich er vår egen trommeslager; Jacob Langmoen!

NB! Østlandets Blad skriver i fredagens avis at konserten er i morgen - det er feil. Avisen har hatt rett info både osndag og torsdag, så konserten er i kveld! Kom glad!

På årets første storbandcafé presenterer Majken Christiansen og Jacob Langmoen sammen med Ski Storband et knippe kjente og ukjente låter fra repertoaret til Ella Fitzgerald og Buddy Rich. Her kommer låter som A Tisket, A Tasket, All of Me, Big Mama Cass, Mexicali Nose m.fl.

Rådhusteatret er ikke helt i mål ennå med oppussingen, så vi blir å finne i Pinsekirken Salen – midt i Ski sentrum. Tidspunktet avviker litt fra det vi har hatt de siste årene nå. Denne caféen blir på fredag kveld kl. 19:30 den 28. april!

Ski Storbands storbandcaféer er ordinært en konsertarena hvor vi til tider kan være litt løsere i snippen, og hvor vi vil få anledning til å presentere musikk som bandet jobber med «akkurat nå».

Bandet ledes av bandets faste musikalske leder - Biørn Barlo.