12.11.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Glajazzcafé med Kjell G. Haugen Trad.band og Ski Storband
Skrevet av Ski Storband   

Kjell G. Haugen Trad. Band
Kjell G. Haugen Trad. Band
Gå sommern i møte med glajazz av beste kvalitet, levert av Kjell G. Haugen Trad. Band og Ski Storband!

Kjell G. Haugen Trad. Band startet opp som Stokstad/Jensen Trad. Band allerede i 1962, og har vært blant de mest kjente og populære tradisjonelle jazzorkesterne i en årrekke. Nå blir de å høre på Ski Storband sin storbandcafé i Rådhusteatrets foajé på vår siste café før sommerferien - lørdag 16. juni kl. 14:00!

Gjennom sitt lange liv har Kjell G. Haugen Trad. Band oppnådd en formidabel popularitet og spilt land og strand rundt, og også opptrådt på en rekke nasjonale og internasjonale festivaler. Etter en periode på 80- og 90-tallet hvor samspillet ble lagt ned, ble bandet gjenforent i år 2000.

Orkesteret har spilt i Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland og Frankrike, samt representert norsk næringsliv på EXPO ’84 i New Orleans. Orkestret og dets musikere har vunnet flere priser, bl.a. Spellemannsprisen.

Det er en kjent sak at begrepet GLA’JAZZ ble lansert av Stokstad/Jensen i forbindelse med en LP nettopp med det navnet. Glajazz er synonymt med utadvendthet, friskhet, kunstnerisk glede og Stokstad/Jensen Trad. Band!

Bjørn Stokstad og Tore Jensen har begge sluttet i bandet, og ytret i 2015 et sterkt ønske om at Kjell Gunnar Haugen reetablerte bandet under navnet Kjell G. Haugen Trad. Band. Det er som et nyetablert band innen samme stil som Stokstad/Jensen Kjell G. Haugen Trad. Band nå fremstår.

Kjell G. Haugen Trad. Bands besetning er; Petter Falch (trompet), Christian Frank (klarinett, tenorsax), Kjell G. Haugen (trombone), Roy Hellvin (piano), Svein Gusrud (bass) og Kjetil Lønborg Jensen (trommer, og sønn av Tore Jensen). På caféen 16. juni er Arild Berger vikar på piano.

Ski Storband kommer fra et år med fullt fokus på 40-års jubileum, og vil på denne caféen for egen del utforske musikk fra de tidlige storbandene, og vi vil også få høre minst ett fellesnummer med både Kjell G. Haugen Trad. Band og Ski Storband.

Ski Storband ledes av bandets faste musikalske leder - Biørn Barlo.

Konserten starter kl. 14:00

Billetter:
Kr. 150,- (forhåndssalg på Rådhusteatrets nettsider )
Kr. 200,- (kjøpes i døren)

Sted: Rådhusteatret i Ski, foajéen

Arrangementet mottar støtte fra Kulturetaten i Ski kommune og Norsk Jazzforum.