12.11.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Stor suksess med «Elg & Tenor»!
Skrevet av Rolf Karlstrøm   
Elg og TenorSki Storband gikk nye veier som akkompagnatører for Elg fra «Dance with a Stranger» og operasanger Kjell Magnus Sandve. Trampeklapp og stående applaus i Rådhusteatret på Ski søndag 16. november.

Ski Storbands første høstkonsert i lokalmiljøet fant sted en søndag midt i november, da bandet akkompagnerte to sangere av ypperste merke: Elg (Øyvind Elgenes) fra «Dance With a Stranger» og solist fra Den Norske Opera og Ballett, tenoren Kjell Magnus Sandve. Showet «Elg & Tenor» ble første gang presentert på operfestivalen i Elgs hjemby Kristiansund, hvor de to ble «kompet» av det lokale korpset Ynglingen. Det fikk de aller beste anmeldelser lokalpressen, hvor en av anmelderne skrev: «Heldigvis slipper jeg å «rulle terning» etter denne forestillingen. For jeg ville uansett ha juksa den fram til seks...» 

Reprisen i Skis kulturhus ble ingen nedtur. Derimot en skikkelig utfordring for oss i Ski Storband som med dobling av instrumenter fikk prøve oss både som korps, popgruppe og storband.

Du kan lese hva Østlandets Blad skrev om konserten på:
http://www.oblad.no/article/20081117/SKI/770688815/1001/NYHETER eller vår saksede versjon her.