12.11.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Nordisk storbandtreff i Kolben
Image
Bohuslän Big Band fra Göteborg
Stor musikk, store ensembler, store solister setter farge på Kolbotn 6. og 7. februar under «Nordisk storbandtreff 2015″. Publikum får møte profesjonelle band i europeisk toppklasse, habile band med amatører og profesjonelle i rekkene, band av spillesugne musikkstudenter og band satt sammen av talentfulle unge jazzmusikere under profesjonell ledelse. Band fra Sverige, Finland, Danmark og Norge som samles i Kolben til nordisk prosjektfellesskap og inspirasjonsstreff for musikere og publikum. Solistene byr på svensk vokalnostalgi, finsk trompeteleganse, dansk dynamitt, norsk bukkehornmystikk, ung improvisasjonsglede, moden tematolking – sprudlende, vakkert, særpreget. Ja, vi går mot spennende dager i den nordiske jazzens tegn.

Kjøp av billetter på www.kolben.no vil være mulig fra ca. 15. desember

Les mer...
 
Høstjazz med juledryss slo an!

Ski Storbands årlige høst-/julekonsert ble gjennomført til stående applaus og kjempegod respons fra et nesten fullsatt Kolben. Med Marian Aas Hansen som vokalsolist var suksessen langt på vei sikret før konserten begynte. Her var gode, gamle juleslagere, Marians egenkomponerte ting og heftige jazzlåter i skjønn forening. Publikum koste seg, og atmosfæren ble ikke mindre hyggelig av konsertens høye show-faktor. Både solist Marian og musikalsk leder Biørn Barlo var i godt verbalt slag denne kvelden, og sannelig ble det ikke levert noen stunts fra bandmedlemmene også!
Det viktigste var likevel at Marian og bandet leverte musikalsk. Tilbakemeldingene vitner om et tett, rent og fint sound fra bandet, og glitrende vokalprestasjoner fra vår dyktige entertainer. Ski møter Ski, sånn skal det være, og det er sikkert ikke slutt med dette!
Blant tilhørerne var det mange som opplevde Ski Storband med solist for første gang. Menigheten vokser, og godt er det. Storband er i vinden!

Her er en liten smakebit fra konserten - The Christmas Song.

 
Høstjazz med juledryss

Marian Aas Hansen med Ski Storband – musikalsk ledelse: Biørn Barlo

Ski Storband er stolte av å kunne presentere en helaften sammen med Marian Aas Hansen på årets høst- og julekonsert! Det blir en konsert med røtter i de store divaenes tidsalder – 50- og 60-tallet.

I kveldens konsert får vi høre melodier fra Marian sitt repertoar - i tidsriktig drakt, slik de store divaene som Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan med flere gjorde i sin tid. Videre vil vi innimellom få en og annen juletone, gjerne innpakket i mer moderne vri og rytme. Det blir også «moderne» storbandmusikk å høre, plukket fra bandets nyere musikkarkiv.

Sted: Kolben, sal 1, Kolbotn

Fredag 21. november 2014, kl. 19:30

Billett: kr 280,-

Arrangementet mottar støtte fra Norsk Jazzforum.
 
Førjulskonsert med solist på bukkehorn!

Hildegunn
Foto: Odd Inge Rand, ØB
«Hjemme i stuene til folk var det både finale i "Skal vi danse" samtidig som nostalgikerne fikk med seg enda en runde med "Fleksnes" på statskanalen. Men Ski Storband lot seg ikke knekke av en glissen sal i Ski, for spillegleden og ikke minst evnen til å utføre den er den samme,» skrev ØBs anmelder Odd Inge Rand etter nok en musikalsk suksess for bandet på hjemmescenen Rådhusteatret lørdag 23. november.

Takket være kveldens solister kunne årets tradisjonelle førjulskonsert denne gang by på smakebiter på både kabaret og verdensmusikk "litt utenfor bandets komfortsone", som orkesterleder Biørn Barlo uttrykte det. ØBs anmelder var blant dem som ble revet med av vokalist Majken Christiansen og ikke minst Hildegunn Øiseth på trompet pg bukkehorn: «Sammen underholdt de helt ut til ytterpunktene lørdag, med de nærmest hypnotiserende "Nattjoik" og "Wallgame" til de mer humørfylte "Girl Talk" og "Jeg er havren".»

Verdensmusiker Hildegunn Øiseth (bildet) er en sann kunstner som mestrer både trompet og
bukkehorn på høyt nivå. Les mer her.

 

 
Lullaby of the Leaves …med en touch av jul

Ski Storband med Majken Christiansen og Hildegunn Øiseth

Ski Storband inviterer igjen til høst- og julekonsert. I år kan bandet lokke med en kombinasjon av erkenorsk jazz med islett av folkemusikk og dansk dynamitt!
     Hildegunns og Majkens meritter kan man studere nærmere under, men stikkord som lyrisk jazztrompet, heftig scatsang, trolsk bukkehorn, melodiøse folkemusikktemaer, danske yndigheter, dansk dynamitt, søte julesvisker, tradisjonsrike juletoner med ny vri, samstemte kvinneduetter - alt med skreddersydd storbandbakgrunn! Dette burde appellere til et trofast publikum!
     Gå ikke glipp av høstens konsertbegivenhet med Ski Storband, Majken Christiansen og Hildegunn Øiseth – kom og hør!

Rådhusteatret, Ski, lørdag 23. november kl. 19.00.
Konserten ledes av bandets faste musikalske leder, Biørn Barlo.

Les mer...
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Slutt >>

Resultat 19 - 27 av 46