17.07.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Høstjazz med juledryss

Marian Aas Hansen med Ski Storband – musikalsk ledelse: Biørn Barlo

Ski Storband er stolte av å kunne presentere en helaften sammen med Marian Aas Hansen på årets høst- og julekonsert! Det blir en konsert med røtter i de store divaenes tidsalder – 50- og 60-tallet.

I kveldens konsert får vi høre melodier fra Marian sitt repertoar - i tidsriktig drakt, slik de store divaene som Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan med flere gjorde i sin tid. Videre vil vi innimellom få en og annen juletone, gjerne innpakket i mer moderne vri og rytme. Det blir også «moderne» storbandmusikk å høre, plukket fra bandets nyere musikkarkiv.

Sted: Kolben, sal 1, Kolbotn

Fredag 21. november 2014, kl. 19:30

Billett: kr 280,-

Arrangementet mottar støtte fra Norsk Jazzforum.
 
Førjulskonsert med solist på bukkehorn!

Hildegunn
Foto: Odd Inge Rand, ØB
«Hjemme i stuene til folk var det både finale i "Skal vi danse" samtidig som nostalgikerne fikk med seg enda en runde med "Fleksnes" på statskanalen. Men Ski Storband lot seg ikke knekke av en glissen sal i Ski, for spillegleden og ikke minst evnen til å utføre den er den samme,» skrev ØBs anmelder Odd Inge Rand etter nok en musikalsk suksess for bandet på hjemmescenen Rådhusteatret lørdag 23. november.

Takket være kveldens solister kunne årets tradisjonelle førjulskonsert denne gang by på smakebiter på både kabaret og verdensmusikk "litt utenfor bandets komfortsone", som orkesterleder Biørn Barlo uttrykte det. ØBs anmelder var blant dem som ble revet med av vokalist Majken Christiansen og ikke minst Hildegunn Øiseth på trompet pg bukkehorn: «Sammen underholdt de helt ut til ytterpunktene lørdag, med de nærmest hypnotiserende "Nattjoik" og "Wallgame" til de mer humørfylte "Girl Talk" og "Jeg er havren".»

Verdensmusiker Hildegunn Øiseth (bildet) er en sann kunstner som mestrer både trompet og
bukkehorn på høyt nivå. Les mer her.

 

 
Lullaby of the Leaves …med en touch av jul

Ski Storband med Majken Christiansen og Hildegunn Øiseth

Ski Storband inviterer igjen til høst- og julekonsert. I år kan bandet lokke med en kombinasjon av erkenorsk jazz med islett av folkemusikk og dansk dynamitt!
     Hildegunns og Majkens meritter kan man studere nærmere under, men stikkord som lyrisk jazztrompet, heftig scatsang, trolsk bukkehorn, melodiøse folkemusikktemaer, danske yndigheter, dansk dynamitt, søte julesvisker, tradisjonsrike juletoner med ny vri, samstemte kvinneduetter - alt med skreddersydd storbandbakgrunn! Dette burde appellere til et trofast publikum!
     Gå ikke glipp av høstens konsertbegivenhet med Ski Storband, Majken Christiansen og Hildegunn Øiseth – kom og hør!

Rådhusteatret, Ski, lørdag 23. november kl. 19.00.
Konserten ledes av bandets faste musikalske leder, Biørn Barlo.

Les mer...
 
Et foreløpig toppunkt!

Image
Foto: Vegard Hammer
De tre konsertene med Eric Alexander (tenorsax) og Frode Kjekstad (gitar) som frontfigurer, blir av sakkyndigheten – inkluderte bandets leder, Biørn Barlo – musikalsk sett betegnet som kanskje det beste Ski Storband noen gang har levert.
     Fra start til mål har konsertserien fått all den positive oppmerksomhet vi kunne ønske oss både fra jazzmiljøet, media og publikum.
     Allerede etter åpningskvelden på Lancelot i Asker kunne vi slå fast at dette skulle bli noe helt spesielt: Stinn brakke, formidabel respons fra publikum og masser av godord fra kritiske eksperter – som f.eks. NRKs jazzredaktør Erling Wicklund.
    Konsert nr. 2 i Kolben viste at det var mulig å nå enda høyere – til stor glede for et tallrikt hjemmepublikum.  
    Og under den avsluttende gig’en på Hr. Nilsen hadde tryggheten på repertoaeret og samspillet med de to internasjonale toppsolistene satt seg så godt, at vi fikk tilbakemeldinger som "den beste storbandkonserten i klubben noen sinne".  
    At både Eric og Frode var mer enn fornøyde med bandet, gleder oss ikke mindre. Det er ikke helt usannsynlige at en av verdens beste tenorister snart er tilbake for nye konserter med Ski Storband.

Se også Storfint mai-besøk på Lancelot, Kolben og Herr Nilsen.

 
Førjulskonsert med "sjarmbomber"

Image
Foto: Mike Mills
"Heldigvis kjente folk sin besøkstid da storbandet inviterte jentetrioen Miss Fitz til førjulskonsert i Rådhusteatret". Slik innledet Østlandets Blad sin omtale av vår kombinerte høst/førjulskonsert søndag 25. november. Og ikke på flere år har Ski Storband trukket så mange tilhørere til denne årlige begivenheten. Mye skyldtes nok kveldens hovedattraksjon, sangtrioen Miss Fitz, som med sitt ørevennlige repertoar gikk hjem hos både unge lyttere og de mest tilårskommende. "Sjelden har vel en konsert med Ski Storband vært en så visuell opplevelse som denne, da trioen Miss Fitz sjarmerte seg igjennom kjente poplåter i storbandversjoner," skrev ØBs Odd Inge Rand, som samtidig ga bandet beste karakter: "... Ski Storband står også godt på egne ben. De legger listen høyt, men lander det aller meste." Les hele anmeldelsen her

 

Bilde over:
Miss Fitz består av – fra høyre: Marina Berry, Maiken Kroken og Gemma Sampson.

Se også Internasjonale gjesteartister på Ski storbands høstkonsert.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Slutt >>

Resultat 19 - 27 av 44