12.11.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Suksess for Ski og BABB på Oslo Jazz Festival

Ski SB - OJF 2011
Foto: Arne Andreassen
Lørdag 20. august – midt på Karl Johan og ”i beste sendetid” – ble det full klaff for Ski Storband og våre gjester fra Danmark, Big Apple Big Band, i Saras Telt. Konserten var en del av Oslo Jazz Festival og fant sted på festivalens siste dag. Masse lørdagstrafikk i Oslo sentrum og konserttidspunktet, fra klokken 14 til ca. 16.30, gjorde at Saras Telt var fylt til randen – pluss at folk sto tettpakket rundt den populære uterestauranten.
Vi anslår publikumstallet til mellom 300 og 400. Stemningen var på topp – med tilrop og trampeklapp – og vi kan trygt kalle konserten en kjempereklame både for bandene og storbandsjangeren som sådann.

Les mer...
 
Hør oss på Quality Hotel Mastemyr fredag 19. august ... og på Oslo Jazzfestival dagen etter
I juni ifjor gjorde Ski Storband med solistene Majken Christiansen (vokal) og Frode Kjekstad (gitar) furore i Danmark med konserter i København og Hillerød – som gjester hos danske Big Apple Big Band (BABB). I år har vi invitert danskene hit til oss. 

Fredag 19. august kl. 20.00 holder vi felles konsert i den store konferansesalen på Quality Hotel Mastemyr, syd for Oslo – like ved avkjøringen fra E18 (Mosseveien) til Kolbotn sentrum.

Lørdag 20. august er begge band engasjert av Oslo Jazzfestival til en felles konsert i uterestauranten Saras Telt midt på Karl Johan. Denne konserten starter kl. 14.00.

Vi ønsker alle venner av swingende storbandmusikk spesielt velkommen til konserten på Mastemyr. Quality Hotel ligger bare en kort kjøretur både fra Ski og Oslo, og er i tillegg en glimrende base for badeliv i idylliske Hvervenbukta eller kanskje et besøk i Norges største fornøyelsespark? Hotellet tilbyr spesielle Tusenfryd-pakker. På kveldstid kan konserten kombineres med en bedre middag på hotellets egen Restaurant Sesong – og hvorfor ikke la bilen stå og si ja til hotellets glimrende overnattingstilbud? Se her.

Klikk her for å lese mer om konsertene.
Les mer om BABB på www.babb.dk
og om Majken på www.majkenjazz.com

Eller les hva Østlandets Blad skrev etter konsertene i Danmark ifjor her
 
Åge Sten «Glam» Nilsen og Ski Storband slo ØBs anmelder av krakken!

Åge Sten
Foto: Anita S. Andersen
«Med perfekt lyd, tøffe melodier og en energisk og underholdende gjest var det 90 kvalitetsminutter vi fikk presentert i Rådhusteatret søndag kvelden. Selv om Åge Sten Nilsen imponerte med takter utenfor rockeboksen, var det vertene selv som tok hjem gullmedaljen. Det groovet, solistene gjorde jobben og trøkket satt i mellomgulvet fra blåseradene i Rådhusteatret. … Søndagskvelden i Rådhusteatret klokket inn på nøyaktig halvannen time uten et eneste dødpunkt fra et storband på formtoppen,»
skrev ØBs anmelder Odd Inge Rand etter konserten i Kulturhuset Rådhusteatret søndag 21. november.

Les hele anmeldelsen her eller gå inn på ØBs kultursider

 
Ski Storband gjorde suksess i København!

Image
Ski og BABB i samsplil. Foto: Stein Jaksjø
Ski Storband er tilbake etter å ha avsluttet sitt «nordiske prosjekt», som har gått over de siste 4-5 årene. Sverige ble besøkt først, deretter gikk turen til Finland, og nå har musikerne nettopp kunnet glede seg over strålende mottakelse i Nordens jazz-hovedstad København.  

Med sine etter hvert meget kjente gjestesolister –  danskfødte Majken Christiansen (vokal) og  Frode Kjekstad (gitar) – som begge medvirker på storbandets nyeste CD – gjennomførte bandet tre konserter på Skjælland. For Majken var det ekstra morsomt for første gang å få presentere seg på hjemmebane med norsk storband-backing.

Les mer...
 
Trampeklapp for SSB og Yngvar Numme i Gamle Logen
Yngvar Numme og Ski SB
Foto:Björn Gertzell
Lørdag 24. april hadde vi æren av å få avslutte sesongens abonnementskonserter i Gamle Logen. Over 400 entusiastiske publikummere hadde trukket  innendørs i det fine vårværet en lørdag formiddag mellom kl. 13 og 15, lokket av muligheten til å høre crooner og revyartist Yngvar Numme ta spesielt for seg av Frank Sinatras repertoar. Det ble en suksess. Ikke minst for Ski Storband som åpnet konserten med en egen avdeling. Tilbakemeldingene var overveldende. Vokalisten var kjempefornøyd, publikum likeså og ubeskjedent nok må vi støtte dem og kunngjøre at bandet virkelig fikk vist seg fra sin beste side. Det er  store sjanser for nye konserter med kombinasjonen Numme/SSB.
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Slutt >>

Resultat 28 - 36 av 46