23.10.2017
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Ski Storband – også et framifrå danseband!
Innimellom alle konserter og egne arrangementer er det først og fremst «dansejobbene» som skaffer pengene til driften av Ski Storband. Blant engasjementene denne høsten kan vi nevne 100-årsjubileet til Norsk Kjeveortopediske Forening på Grand Hotel i Oslo. Tannlegenes organisasjoner og utdanningssentra er blant bandets mangeårige samarbeidspartnere på dette området. 5. november gir de oss fornyet tillit. Det takker vi for – og oppfordrer samtidig andre lesere av våre hjemmesider som står foran et jubileum eller en annen stor begivenhet til å ta kontakt. Vi er klar når som helst!
 
Grand Prix-vinner i storbandformat!
Åge Sten Nilsen
Åge Sten Nilsen
Ski Storbands tradisjonelle høstkonsert går i år av stabelen søndag 21. november – som vanlig i Kulturhuset Rådhusteatret i Ski.

Årets solist og frontfigur er Åge Sten Nilsen også kjent som «Glam». At han som glamrocker går på scenen med et jazzensemble vil nok overraske mange. Men resultatet vil sikkert gi enda flere bakoversveis ... i positiv betydning. På repertoaret står både gamle kjenninger og rocke-klassikere i storbandversjon.

Konserten starter kl. 19 og dørene til Rådhusteateret åpner kl. 18. Billetter à kr. 240,- kan kjøpes i luka før konserten eller på nettet via Rådhusteatrets hjemmesider: www.raadhusteatret.no
 
Hør Ski Storband i København 25. og 26. juni!

Ski Storband
Ski Storband
Ski Storband med sin musikalske leder Biørn Barlo og gjestesolistene Majken Christansen og Frode Kjekstad fortsetter sin nordiske turnévirksomhet. Etter flere vellykkede konserter i Sverige og Finland besøker vi i år Danmark, hvor vi bl.a. har innledet samarbeid med det Hillerød-baserte Big Apple Big Band (BABB).*)

Vi spiller to dobbeltkonserter med BABB og deres vokalister Krestine Havemann og Lars Fenger. Den første fredag 25. juni kl. 20 i Støberihallen i Hillerød Kulturhus (Nordstenvej 1.). Se her for omtale av konserten.

BABB
Big Apple Big Band (BABB)

Den andre holdes lørdag 26. juni kl. 14 hos  I.K. Gottfried i København (Kronprinsessegade 44C); I.K.Gottfried er en av byens eldste musikkforretninger og eksperter på blåseinstrumenter.

Kl. 19 lørdag 26. juni kan du høre Ski Storband alene med Majken og Frode på Café Idabryggen i København (Kalvebod brygge 31-33). Café Idabryggen ligger på solsiden i København Havn og kan sammenlignes med Lekteren på Aker Brygge. Den er bl.a. fast konsertsted under Copenhagen Jazz Festival. Caféen har også en innendørsavdeling hvor vi skal spille. Se her.

Les mer...
 
Ski, Majken og Frode på Belleville 13.6.:

Majken og Frode
Foto: Ørnulf Thorsen
I slutten av juni drar Ski Storband med solistene Majken Christiansen (vokal) og Frode Kjekstad (gitar) til København for å gjøre tre konserter – én i selve København og to i Hellerup.

Søndag 13. juni presenterer vi programmet for konsertene på Belleville i Oslo. Dørene åpner kl. 19 og konserten starter kl. 20.

Ski, Majken og Frode har samarbeidet lenge – ikke bare på konsertscener, men også på plate. Benytt sjansen til å høre oss live! Billetter kan kjøpes ved inngangen – eller gå til Cosmpolite/Bellevilles nettsider: cosmopolite.no/program/belleville ... eller direkte til billettservice.no.

Belleville ligger i Soria Moria, Vogts gate 64, 0477 Oslo.

 
Årets Julegave!

Salg av CD-er
Salg av CD-er
Søndag 13 desember tok Ski Storband nok en gang oppstilling utenfor butikken til Skonnord for å tilby den nye CD-en til Storsenterets kunder. Forrige gang, lørdag 24 oktober, ble det solgt mange CD-er, og salget var ikke dårligere denne gangen - dette er tydeligvis årets julegave!
Fikke du ikke tak i CDen? Ta kontakt (se Kontakt oss-menyen)!

CD-en inneholder 12 herlige spor i kjent ”Ski Storband-stil”! Gitaristen Frode Kjekstad, og jazzsangerinnen Majken Christiansen er også behørig presentert på denne skiva. Frode Kjekstad har skrevet mange av låtene, og er selv solist. Majken Christiansens vakre stemme er også å finne på flere av låtene. Spesielt blir det også når hun synger en jazzifisert utgave av ”Jeg er Havren” på sitt eget morsmål! Vi kan også skryte av at Frode Thingnæs har vært produsent og at Jan Erik Kongshaug har vært teknikker. Plata er spilt inn i Rainbow Studio i Oslo. Alt er altså av ypperste klasse!

Ski Storband vil rette en stor takk til Tord og Anniken Skonnord som har stilt butikken til disposisjon disse dagene.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Slutt >>

Resultat 28 - 36 av 40