17.07.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Åge Sten «Glam» Nilsen og Ski Storband slo ØBs anmelder av krakken!

Åge Sten
Foto: Anita S. Andersen
«Med perfekt lyd, tøffe melodier og en energisk og underholdende gjest var det 90 kvalitetsminutter vi fikk presentert i Rådhusteatret søndag kvelden. Selv om Åge Sten Nilsen imponerte med takter utenfor rockeboksen, var det vertene selv som tok hjem gullmedaljen. Det groovet, solistene gjorde jobben og trøkket satt i mellomgulvet fra blåseradene i Rådhusteatret. … Søndagskvelden i Rådhusteatret klokket inn på nøyaktig halvannen time uten et eneste dødpunkt fra et storband på formtoppen,»
skrev ØBs anmelder Odd Inge Rand etter konserten i Kulturhuset Rådhusteatret søndag 21. november.

Les hele anmeldelsen her eller gå inn på ØBs kultursider

 
Ski Storband gjorde suksess i København!

Image
Ski og BABB i samsplil. Foto: Stein Jaksjø
Ski Storband er tilbake etter å ha avsluttet sitt «nordiske prosjekt», som har gått over de siste 4-5 årene. Sverige ble besøkt først, deretter gikk turen til Finland, og nå har musikerne nettopp kunnet glede seg over strålende mottakelse i Nordens jazz-hovedstad København.  

Med sine etter hvert meget kjente gjestesolister –  danskfødte Majken Christiansen (vokal) og  Frode Kjekstad (gitar) – som begge medvirker på storbandets nyeste CD – gjennomførte bandet tre konserter på Skjælland. For Majken var det ekstra morsomt for første gang å få presentere seg på hjemmebane med norsk storband-backing.

Les mer...
 
Trampeklapp for SSB og Yngvar Numme i Gamle Logen
Yngvar Numme og Ski SB
Foto:Björn Gertzell
Lørdag 24. april hadde vi æren av å få avslutte sesongens abonnementskonserter i Gamle Logen. Over 400 entusiastiske publikummere hadde trukket  innendørs i det fine vårværet en lørdag formiddag mellom kl. 13 og 15, lokket av muligheten til å høre crooner og revyartist Yngvar Numme ta spesielt for seg av Frank Sinatras repertoar. Det ble en suksess. Ikke minst for Ski Storband som åpnet konserten med en egen avdeling. Tilbakemeldingene var overveldende. Vokalisten var kjempefornøyd, publikum likeså og ubeskjedent nok må vi støtte dem og kunngjøre at bandet virkelig fikk vist seg fra sin beste side. Det er  store sjanser for nye konserter med kombinasjonen Numme/SSB.
 
Svensk ros til vår siste CD
 
Omtale i OJ nr. 5 2009
Omtale i OJ nr. 5 2009
Ski Storbands CD omtalt i OrkesterJournalen nr. 5 2009.

Vår nyeste CD ble i høst omtalt i Sveriges eldste seriøse jazztidsskrift, OrkesterJournalen. "I inledande It don't mean a thing if it ain't got that swing scat-sjunger Majken på ett sätt som vi minns Ella Fritzgerald, proffsigt uppbackad av storbandet."
I tillegg til Majken Christiansen fremhever OrkesterJournalen Frode Kjekstad på gitar, Geir Hauger på trompet, og våre egne solister; Pål Vinland på barytonsax og Endre Engebretsen på gitar. Les hele omtalen her.

CDen distribueres til landets plateforretninger gjennom Musikkoperatørene. Den kan kjøpes på nettet på cdon.no eller www.platekompaniet.no

Du kan også ta direkte kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

 
Ski Storband – også et framifrå danseband!
Innimellom alle konserter og egne arrangementer er det først og fremst «dansejobbene» som skaffer pengene til driften av Ski Storband. Blant engasjementene denne høsten kan vi nevne 100-årsjubileet til Norsk Kjeveortopediske Forening på Grand Hotel i Oslo. Tannlegenes organisasjoner og utdanningssentra er blant bandets mangeårige samarbeidspartnere på dette området. 5. november gir de oss fornyet tillit. Det takker vi for – og oppfordrer samtidig andre lesere av våre hjemmesider som står foran et jubileum eller en annen stor begivenhet til å ta kontakt. Vi er klar når som helst!
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Slutt >>

Resultat 28 - 36 av 44