15.12.2017
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Svensk ros til vår siste CD
 
Omtale i OJ nr. 5 2009
Omtale i OJ nr. 5 2009
Ski Storbands CD omtalt i OrkesterJournalen nr. 5 2009.

Vår nyeste CD ble i høst omtalt i Sveriges eldste seriøse jazztidsskrift, OrkesterJournalen. "I inledande It don't mean a thing if it ain't got that swing scat-sjunger Majken på ett sätt som vi minns Ella Fritzgerald, proffsigt uppbackad av storbandet."
I tillegg til Majken Christiansen fremhever OrkesterJournalen Frode Kjekstad på gitar, Geir Hauger på trompet, og våre egne solister; Pål Vinland på barytonsax og Endre Engebretsen på gitar. Les hele omtalen her.

CDen distribueres til landets plateforretninger gjennom Musikkoperatørene. Den kan kjøpes på nettet på cdon.no eller www.platekompaniet.no

Du kan også ta direkte kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

 
Ski Storband – også et framifrå danseband!
Innimellom alle konserter og egne arrangementer er det først og fremst «dansejobbene» som skaffer pengene til driften av Ski Storband. Blant engasjementene denne høsten kan vi nevne 100-årsjubileet til Norsk Kjeveortopediske Forening på Grand Hotel i Oslo. Tannlegenes organisasjoner og utdanningssentra er blant bandets mangeårige samarbeidspartnere på dette området. 5. november gir de oss fornyet tillit. Det takker vi for – og oppfordrer samtidig andre lesere av våre hjemmesider som står foran et jubileum eller en annen stor begivenhet til å ta kontakt. Vi er klar når som helst!
 
Grand Prix-vinner i storbandformat!
Åge Sten Nilsen
Åge Sten Nilsen
Ski Storbands tradisjonelle høstkonsert går i år av stabelen søndag 21. november – som vanlig i Kulturhuset Rådhusteatret i Ski.

Årets solist og frontfigur er Åge Sten Nilsen også kjent som «Glam». At han som glamrocker går på scenen med et jazzensemble vil nok overraske mange. Men resultatet vil sikkert gi enda flere bakoversveis ... i positiv betydning. På repertoaret står både gamle kjenninger og rocke-klassikere i storbandversjon.

Konserten starter kl. 19 og dørene til Rådhusteateret åpner kl. 18. Billetter à kr. 240,- kan kjøpes i luka før konserten eller på nettet via Rådhusteatrets hjemmesider: www.raadhusteatret.no
 
Hør Ski Storband i København 25. og 26. juni!

Ski Storband
Ski Storband
Ski Storband med sin musikalske leder Biørn Barlo og gjestesolistene Majken Christansen og Frode Kjekstad fortsetter sin nordiske turnévirksomhet. Etter flere vellykkede konserter i Sverige og Finland besøker vi i år Danmark, hvor vi bl.a. har innledet samarbeid med det Hillerød-baserte Big Apple Big Band (BABB).*)

Vi spiller to dobbeltkonserter med BABB og deres vokalister Krestine Havemann og Lars Fenger. Den første fredag 25. juni kl. 20 i Støberihallen i Hillerød Kulturhus (Nordstenvej 1.). Se her for omtale av konserten.

BABB
Big Apple Big Band (BABB)

Den andre holdes lørdag 26. juni kl. 14 hos  I.K. Gottfried i København (Kronprinsessegade 44C); I.K.Gottfried er en av byens eldste musikkforretninger og eksperter på blåseinstrumenter.

Kl. 19 lørdag 26. juni kan du høre Ski Storband alene med Majken og Frode på Café Idabryggen i København (Kalvebod brygge 31-33). Café Idabryggen ligger på solsiden i København Havn og kan sammenlignes med Lekteren på Aker Brygge. Den er bl.a. fast konsertsted under Copenhagen Jazz Festival. Caféen har også en innendørsavdeling hvor vi skal spille. Se her.

Les mer...
 
Ski, Majken og Frode på Belleville 13.6.:

Majken og Frode
Foto: Ørnulf Thorsen
I slutten av juni drar Ski Storband med solistene Majken Christiansen (vokal) og Frode Kjekstad (gitar) til København for å gjøre tre konserter – én i selve København og to i Hellerup.

Søndag 13. juni presenterer vi programmet for konsertene på Belleville i Oslo. Dørene åpner kl. 19 og konserten starter kl. 20.

Ski, Majken og Frode har samarbeidet lenge – ikke bare på konsertscener, men også på plate. Benytt sjansen til å høre oss live! Billetter kan kjøpes ved inngangen – eller gå til Cosmpolite/Bellevilles nettsider: cosmopolite.no/program/belleville ... eller direkte til billettservice.no.

Belleville ligger i Soria Moria, Vogts gate 64, 0477 Oslo.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Slutt >>

Resultat 28 - 36 av 41