17.07.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Minneord over Kjell Norman-Pedersen
Kjell Norman-Pedersen
Foto: Lisa Rypeng, ØB
Det var med stor sorg nåværende og tidligere musikere i Ski Storband mottok budskapet om at bandets første leder, Kjell Norman-Pedersen, avgikk ved døden ved hjertesvikt natt til 17. juli. Selv om vi visste at hans helse ikke var god, var sjokket likevel sterkt.
Les mer...
 
Garden satset på Ski Storband!

HMKG logoDet er med stor glede vi kunngjør at Ski Storband fikk det ærefulle oppdraget å spille på det sangomsuste GARDEBALLET – et av de virkelig minneverdige arrangementene for de unge soldatene som nærmer seg avslutningen på sin plikttjeneste i Hans Majestet Kongens Garde. Begivenheten fant sted i Oslos ærverdige festlokale Gamle Logen den 29. august.
 

 
Ski Storband med ny CD!

CD-cover
Foto: Joakim F. Andersen
Etter over 30 års aktivitet, fantes det bare én plate med Ski Storband. Den ble spilt inn  i 1987 – ­  på vinyl. Siden den gang har bandet gjort store fremskritt. Det ville vi gjerne dokumentere. I månedsskiftet januar/februar booket vi oss derfor inn i Rainbow Studio, hvor vi med Frode Thingnæs (produsent) og Jan Erik Kongshaug (tekniker) i kontrollrommet var i de beste hender. Resultatet er blitt akkurat så bra som vi håpet på – både etter vår egen vurdering og etter reaksjoner fra dem som allerede har hørt platen. Det skyldes ikke minst våre flotte gjestesolister Majken Christiansen og gitarist Frode Kjekstad.

Den nye CDen ble presentert i Rådhusteatret på Ski tirsdag 19. mai. Se omtale av konserten her. Klikk på «Hør oss!» i spalten til venstre og lytt til smakebiter fra låtene.

CDen distribueres til landets plateforretninger gjennom Musikkoperatørene. Den kan kjøpes på nettet over: http://cdon.no/musikk/ski_storband/ski_loves_you%C2%BF_madley!-4203871
eller
http://www.platekompaniet.no/Musikk.aspx/CD/Ski_Storband/Ski_Loves_You_Madley/?id=SSBCD0109

Du kan også ta direkte kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

«Tack för CD skivan.Det låter mycket fint om min komposition Trumpet Song, tillika en mycket fin improvisation av trumpetaren Geir Hauger. Det första fina intrycket av Trumpet Song står sig!»

                                                                                  Nils Lindberg (kjent svensk komponist, pianist og arrangør)
 

 
Eventbandet tro til igjen!
Eventjobb
Foto: Björn Gertzell
Ski Storband blir i økende grad engasjert til å backe kjente solister under firmajubileer og liknende. I slutten av april i år var vi engasjert til 100-årsjubileet til T. Myhrvold AS – en av de sentrale leverandørene av utstyr til storkjøkken og ferskvareavdelinger i dagligvarebransjen.  
Denne gangen kompet vi Yngvar Numme, og den gamle Dizzie Tunes-kjempen var så fornøyd med oss at han allerede planlegger nye felles opptredener. Blant andre kjente underholdningsartister Ski Storband har akkompagnert de siste par årene kan vi nevne Kari Svendsen, Marian Aas Hansen og Øivind Elg Elgenes.
 
Ski Storband åpnet Oppegård kirkekulturfestival

Søndag 1. mars kl. 19.30 inntok Ski Storband Sofiemyr kirke sammen med koret Upper Tunes, sopranen Liv Eirin Pedersen og korets leder André Bongard, som også var pianist under konserten. På programmet sto Duke Ellngtons «Second Sacred Concert» i et dansk arrangement av John Høybye og Peder Pedersen. I tillegg fikk publikum en avdeling både med Ski Storband alene og i samarbeid det lokale Engangskoret, som ble ledet av Katrine Flaa. Dirigent for storband og kor var Ski Storbands musikalske leder, Biørn Barlo.
For omtale av konserten, se her.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Slutt >>

Resultat 37 - 44 av 44