12.11.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Ski, Majken og Frode på Belleville 13.6.:

Majken og Frode
Foto: Ørnulf Thorsen
I slutten av juni drar Ski Storband med solistene Majken Christiansen (vokal) og Frode Kjekstad (gitar) til København for å gjøre tre konserter – én i selve København og to i Hellerup.

Søndag 13. juni presenterer vi programmet for konsertene på Belleville i Oslo. Dørene åpner kl. 19 og konserten starter kl. 20.

Ski, Majken og Frode har samarbeidet lenge – ikke bare på konsertscener, men også på plate. Benytt sjansen til å høre oss live! Billetter kan kjøpes ved inngangen – eller gå til Cosmpolite/Bellevilles nettsider: cosmopolite.no/program/belleville ... eller direkte til billettservice.no.

Belleville ligger i Soria Moria, Vogts gate 64, 0477 Oslo.

 
Årets Julegave!

Salg av CD-er
Salg av CD-er
Søndag 13 desember tok Ski Storband nok en gang oppstilling utenfor butikken til Skonnord for å tilby den nye CD-en til Storsenterets kunder. Forrige gang, lørdag 24 oktober, ble det solgt mange CD-er, og salget var ikke dårligere denne gangen - dette er tydeligvis årets julegave!
Fikke du ikke tak i CDen? Ta kontakt (se Kontakt oss-menyen)!

CD-en inneholder 12 herlige spor i kjent ”Ski Storband-stil”! Gitaristen Frode Kjekstad, og jazzsangerinnen Majken Christiansen er også behørig presentert på denne skiva. Frode Kjekstad har skrevet mange av låtene, og er selv solist. Majken Christiansens vakre stemme er også å finne på flere av låtene. Spesielt blir det også når hun synger en jazzifisert utgave av ”Jeg er Havren” på sitt eget morsmål! Vi kan også skryte av at Frode Thingnæs har vært produsent og at Jan Erik Kongshaug har vært teknikker. Plata er spilt inn i Rainbow Studio i Oslo. Alt er altså av ypperste klasse!

Ski Storband vil rette en stor takk til Tord og Anniken Skonnord som har stilt butikken til disposisjon disse dagene.

 
Minneord over Kjell Norman-Pedersen
Kjell Norman-Pedersen
Foto: Lisa Rypeng, ØB
Det var med stor sorg nåværende og tidligere musikere i Ski Storband mottok budskapet om at bandets første leder, Kjell Norman-Pedersen, avgikk ved døden ved hjertesvikt natt til 17. juli. Selv om vi visste at hans helse ikke var god, var sjokket likevel sterkt.
Les mer...
 
Garden satset på Ski Storband!

HMKG logoDet er med stor glede vi kunngjør at Ski Storband fikk det ærefulle oppdraget å spille på det sangomsuste GARDEBALLET – et av de virkelig minneverdige arrangementene for de unge soldatene som nærmer seg avslutningen på sin plikttjeneste i Hans Majestet Kongens Garde. Begivenheten fant sted i Oslos ærverdige festlokale Gamle Logen den 29. august.
 

 
Ski Storband med ny CD!

CD-cover
Foto: Joakim F. Andersen
Etter over 30 års aktivitet, fantes det bare én plate med Ski Storband. Den ble spilt inn  i 1987 – ­  på vinyl. Siden den gang har bandet gjort store fremskritt. Det ville vi gjerne dokumentere. I månedsskiftet januar/februar booket vi oss derfor inn i Rainbow Studio, hvor vi med Frode Thingnæs (produsent) og Jan Erik Kongshaug (tekniker) i kontrollrommet var i de beste hender. Resultatet er blitt akkurat så bra som vi håpet på – både etter vår egen vurdering og etter reaksjoner fra dem som allerede har hørt platen. Det skyldes ikke minst våre flotte gjestesolister Majken Christiansen og gitarist Frode Kjekstad.

Den nye CDen ble presentert i Rådhusteatret på Ski tirsdag 19. mai. Se omtale av konserten her. Klikk på «Hør oss!» i spalten til venstre og lytt til smakebiter fra låtene.

CDen distribueres til landets plateforretninger gjennom Musikkoperatørene. Den kan kjøpes på nettet over: http://cdon.no/musikk/ski_storband/ski_loves_you%C2%BF_madley!-4203871
eller
http://www.platekompaniet.no/Musikk.aspx/CD/Ski_Storband/Ski_Loves_You_Madley/?id=SSBCD0109

Du kan også ta direkte kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.

«Tack för CD skivan.Det låter mycket fint om min komposition Trumpet Song, tillika en mycket fin improvisation av trumpetaren Geir Hauger. Det första fina intrycket av Trumpet Song står sig!»

                                                                                  Nils Lindberg (kjent svensk komponist, pianist og arrangør)
 

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Slutt >>

Resultat 37 - 45 av 46