15.12.2017
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Eventbandet tro til igjen!
Eventjobb
Foto: Björn Gertzell
Ski Storband blir i økende grad engasjert til å backe kjente solister under firmajubileer og liknende. I slutten av april i år var vi engasjert til 100-årsjubileet til T. Myhrvold AS – en av de sentrale leverandørene av utstyr til storkjøkken og ferskvareavdelinger i dagligvarebransjen.  
Denne gangen kompet vi Yngvar Numme, og den gamle Dizzie Tunes-kjempen var så fornøyd med oss at han allerede planlegger nye felles opptredener. Blant andre kjente underholdningsartister Ski Storband har akkompagnert de siste par årene kan vi nevne Kari Svendsen, Marian Aas Hansen og Øivind Elg Elgenes.
 
Ski Storband åpnet Oppegård kirkekulturfestival

Søndag 1. mars kl. 19.30 inntok Ski Storband Sofiemyr kirke sammen med koret Upper Tunes, sopranen Liv Eirin Pedersen og korets leder André Bongard, som også var pianist under konserten. På programmet sto Duke Ellngtons «Second Sacred Concert» i et dansk arrangement av John Høybye og Peder Pedersen. I tillegg fikk publikum en avdeling både med Ski Storband alene og i samarbeid det lokale Engangskoret, som ble ledet av Katrine Flaa. Dirigent for storband og kor var Ski Storbands musikalske leder, Biørn Barlo.
For omtale av konserten, se her.

 
Gjenhør med Majken, Frode og Ski i Kolben

Majken & Frode i Kolben
Foto: Ørnulf Thorsen
Vi startet høstsesongen 2008 med en konsert med solistene Majken   Christiansen (vokal) og Frode Kjekstad (gitar) i Askim Kulturhus 20. september. 27. november gjorde vi enda en konsert med dem – i kulturhuset Kolben på Kolbotn (Oppegård). Dette var et arrangement i regi av den lokale klubben Kullebunden Jazz.

Siden det ikke anses for god tone å skryte for mye av seg selv, begrenser vi oss til å slå fast at det ikke bare var fullt hus og stormende jubel, men at vi også fikk toppkritikk av Østlandets Blads sakkyndige kritiker Odd Inge Rand. Last ned omtalen og les selv!

 
Stor suksess med «Elg & Tenor»!
Elg og TenorSki Storband gikk nye veier som akkompagnatører for Elg fra «Dance with a Stranger» og operasanger Kjell Magnus Sandve. Trampeklapp og stående applaus i Rådhusteatret på Ski søndag 16. november.
Les mer...
 
Ski Storband i Operaen!
Vi spilte riktignok ikke på den store scenen. Men for fjerde gang var vi engasjert til å underholde de mange danseglade ansatte i Den Norske Opera & Balett, da de møttes på organisasjonens årlige julefest. Det skjedde i lokalet Scene 2. Vi var umåtelig stolte over oppdraget, og tok det som et bevis på at det vi gjør holder mål også i ørene på folk som lever av å underholde.
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 Neste > Slutt >>

Resultat 37 - 41 av 41