13.12.2018
Hovedmeny
Hjem
Om oss
Historikk
Kontakt oss
Booking
Bildegalleri
Hør oss!
Grasrotandelen
Personalia
Musikalsk leder
Medlemmer
Styre
Samarbeidspartnere
Medlemssider

Glemt passordet?
 
Ella & Buddy i 100! - fredag 28. april kl. 19:30, Pinsekirken Salen

Majken Christiansen
Majken Christiansen

Storbandcafé - Ella & Buddy i 100!

Fredag 28. april, kl. 19:30
Pinsekirken Salen, Ski sentrum

Inngang kr. 150,- - kjøpes i døren

I 2017 ville både Ella Fitzgerald og Buddy Rich ha fylt 100 år – og vi markerer dette med en storbandcafé dedikert til deres mest kjente låter, og kanskje en og annen ikke fullt så kjent! Med oss har vi en av Ella Fitzgeralds beste tolkere i denne delen av verden; Majken Christiansen. Vår Buddy Rich er vår egen trommeslager; Jacob Langmoen!

NB! Østlandets Blad skriver i fredagens avis at konserten er i morgen - det er feil. Avisen har hatt rett info både osndag og torsdag, så konserten er i kveld! Kom glad!

Les mer...
 
Gone Skiing - tre konserter med Frode Kjekstad og Shannon Mowday
Gone Skiing-collage
Frode Kjekstad, Shannon Mowday, Ski Storband
Ski Storband med solistene Frode Kjekstad (gitar) og Shannon Mowday (sax/treblås), og Biørn Barlo som bandets musikalske leder gyver løs på gitaristen Frode Kjekstads nyskrevne jazzsymfoniske verk for storband, gitar og saksofon – Gone Skiing!

Gjennom tre konserter får publikum oppleve ny musikk; "Gone Skiing! Et jazzsymfonisk dikt som i helhet er komponert og arrangert av Frode Kjekstad.

Gone Skiing fremføres på

  • Romerike Storbandfestival lørdag 15. oktober
  • Asker Jazzfestival fredag 21. oktober
  • Folkets Hus i Ski lørdag 22. oktober

Frode Kjekstad er en av våre fremste jazzgitarister, med mengder komposisjoner, utgivelser og ulike band-samarbeid på samvittigheten.
Shannon Mowday, opprinnelig fra Sør-Afrika, er utøvende kunstner, komponist, orkesterleder med Norge som arbeidssted og lekegrind. Hun trakterer saksofoner, klarinett, piano og fløyte, men hennes spesialitet er barytonsax.

Vi gjør en foreløpig markering av bandets 40-årsjubileum med nyskrevet musikk og gnistrende solister!
På konsertene på Lancelot i Asker og på Folkets Hus i Ski er inngangsprisen kr. 200,-. Billetter til Romerike Storbandfestival kjøpes hos storbandfestivalen.

 
Storbandcafé med AUJO og Ski Storband

AUJO og Ski Storband – lør. 17. september, kl. 14:00

Mens Rådhusteatret i Ski er under ombygging, legger vi storbandcaféen vår til Folkets Hus, et tradisjonsrikt forsamlingshus på vestsiden av Ski! Det var her alt foregikk før Rådhusteatret ble bygd – teater, revy, kino – og stedet er veldig mye brukt i dag også.

Velkommen til vårt faste publikum og nye fans fra Finstad, Rosenlund og Hebekk!

Konserten starter kl. 14:00!

Billetter kr. 150,- kjøpes i døren.

Sted: Folkets Hus i Ski (adr. Gamleveien 37)

Arrangementet mottar støtte fra Norsk Jazzforum og Kulturetaten i Ski kommune!

 

Les mer...
 
Ski Storband med Heidi Gjermundsen Broch
Image
Foto fra Heidis agent
Ski Storband forsetter å samle på fine vokalister.
Lørdag 18.juni var Heidi Gjermundsen Broch bandets gjestesolist i Rådhusteatrets foajé. Med sin musikalske spennvidde og scenesjarm sørget hun for at konserten ble en gedigen suksess. Vi noterte publikumsrekord og fin-fin stemning i salen, et storband i godt slag og en vokalist som virkelig leverte.
Takk til Heidi!
 
Ski Storband gjester Viimsi JazzPopFest 2016

Kadri Voorand
Kadri Voorand
Ski Storband er invitert til Viimsi JazzPopFest 2016, en jazz- og korfestival i Viimsi, rett utenfor Tallinn i Estland. Viimsi er vennskapskommune med Ski kommune. Bandet skal spille to konserter fredag 6. mai og lørdag 7. mai; en konsert med Kadri Voorand fra Estonian Voices, og en konsert med Majken Christiansen, bandets faste vokalist de siste årene.

Les mer...
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 Neste > Slutt >>

Resultat 10 - 18 av 46